Bouw -en renovatie beurs BIS

 

Morgen is het weer zover, in Flanders Expo te Gent gaat dan de BIS beurs van start. Net zoals vorig jaar is er een opnieuw een volledige beurs hal die gewijd is aan Energie, en dit in de ruimste zin van het woord, men vindt er meer info over Isolatie, ventilatie, zonnewering, de verschillende verwarmingsmogelijkheden, etc… Gezien de strengere regels op het vlak van energiehuishouding in een woning die van kracht worden vanaf 1 januari 2010, is een bezoek aan deze hal zeker geen overbodige luxe.

Het stopt natuurlijk niet bij energie. Traditiegetrouw zijn alle bekende gevelsteen fabrikanten weer van de partij met al de verschillende modellen en types gevelstenen, dit is de kans om op 1 dag een grondige vergelijking te maken tussen de verschillende kanshebbers voor uw gevel.  Hetzelfde geldt voor de ramenfabrikanten die graag hun pronkstukken tentoonstellen op deze beurs. We denken hier aan oa. Schuco, Profel, Reynaers, en vele anderen. Er is zelfs nog veel meer, maar daarvoor zal u zelf een kijkje moeten gaan nemen.

Dit jaar is er ook een volledige hal die in het teken staat van het immogebeuren. Kopers kunnen hier terecht voor meer informatie bij diverse sleutel-op-de-deur bedrijven en immo of vastgoed kantoren. Rekening houdend met de lichte daling in de huizenmarkt, en de lagere huidige referte index die het goedkoop lenen in de hand werkt zou dit wel eens een zeer drukke hal kunnen worden.

Tenslotte kan men op de BIS beurs altijd een goede slag slaan wat betreft toestellen en meubilair. Op veel standen worden de toonzaal modellen op het einde van de beurs met aanzienlijke kortingen verkocht, met andere woorden een aanrader om een kijkje te nemen.

En om het helemaal te maken zijn er op immoweb gratis kaarten te verkrijgen, zodat u niet de vrij hoge toegangsprijs van 10EUR hoeft te betalen.

del.icio.us Reddit Technorati StumbleUpon Yahoo Netvouz

Voeg een bericht toe.

You must be logged in to post a comment.